Το Dourgouti Island Hotel Project και οι περφόρμερ του ξαναχτυπούν!

Μετά το εξαιρετικά επιτυχημένο χριστουγεννιάτικο πάρτι μας στην Quinta, ανανεώνουμε το ραντεβού μας μαζί σας και σας προσκαλούμε την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 22:00 στον πολυμορφικό χώρο εκδηλώσεων Tin Pan Alley (Τουρναβίτου 6, Ψυρρή).

Στο στόχαστρο αυτή τη φορά ο έρωτας και ο επίσημος (;) άγιός του, ο Άγιος Βαλεντίνος! Πριν έρθει η μέρα να τον γιορτάσουμε (όσοι τον γιορτάσουμε…) ελάτε να του στήσουμε παγίδα, να τον πειράξουμε, λίγο να τον κοροϊδέψουμε και σίγουρα να τον αποδομήσουμε σε ένα Valenti-NO happening party! Σας θέλουμε συνενόχους μας!

Σας υποσχόμαστε μια ξεχωριστή και άκρως ανατρεπτική βραδιά γεμάτη εκπλήξεις, θεατρικά happening, live art performance και φυσικά άφθονο ποτό και πολλή και ξεσηκωτική μουσική, που θα παίξουν οι DJs Kimon Karageorgis και Τάσος Φόης.

Ο Odysseas Ioannou Konstantinou, ένας μεταμοντέρνος έρωτας, δεν θα σας αφήσει σε ησυχία! Θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να σας αποπλανήσει. Αλλά κι αυτός, με τη σειρά του, δεν θα βρει ησυχία από τον ορκισμένο εχθρό του έρωτα, Δημοσθένη Ελευθεριάδη. Και μέσα σ’ όλα αυτά, σε κάποιο μέρος κρυφό κι απρόσιτο, καραδοκεί η Ευριδίκη της live artist Ειρήνης Αλεξίου. Πόσοι και ποιοι από σας θα υποκύψουν στη σαγήνη της;

Τι λέτε, λοιπόν; Θα αντισταθείτε σ’ αυτή την πρόκληση; Θα ρισκάρετε να χάσετε τέτοια εμπειρία; Ούτε που να το σκέφτεστε!

Ανυπομονούμε να σας ξαναδούμε και να σας υποδεχτούμε και πάλι στην παρέα μας.

Είσοδος: 5 ευρώ.

Event: https://www.facebook.com/events/1688950241372803/

Album

——
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη φόρμα εγγραφής και πές μας με πόσους DIH φίλους θα έρθεις!

Γνώρισε τα μέλη της πλατφόρμας:

urbandigproject.org
Mάθε για τις δράσεις εδώ

#DIHappeningparty #UrbanDig

Αφίσες: Valenti-NO Happening Πάρτι // by Dimitris Vergados

Ακολούθησε και εσύ τα μυστικά και πάρε μέρος στα live happenings του DIH Party!